Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ništa od modernizacije javnog prevoza

Javni prevoz u Novom Sadu do daljeg neće biti modernizovan beskontaktnim elektronskim kartama, te elektronskim tablama s informacijama o vremenu polaska, odnosno dolaska gradskih autobusa.

Ukida se slava Novog Sada?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine dostavila je predsedniku Skupštine grada predlog da se dnevni red naredne sednice gradskog parlamenta dopuni sa tačkom o ukidanju slave Grada Novog Sada.

Grad ne planira Zoološki vrt

Nakon uličnog performansa kojim su tri udruženja za zaštitu životinja želela da skrenu pažnju da u Novom Sadu nije potrebno otvaranje zoološkog vrta, aktivisti ovih organizacija najavljuju još protesta narednih meseci.

Pokrajinski fond i dalje duguje milione

Fond za kapitalna ulaganja još nije izmirio svoje obaveze prema preduzećima koja su radila na projektima ove pokrajinske institucije, zbog čega su dovedena u težak materijalni položaj.

U subotu u Kaću "Čvarak fest"

U Kaću se u subotu održava drugi po redu "Čvarak fest", manifestacija čiji je cilj čuvanje i negovanje tradicije vojvođanske kuhinje i narodnih običaja.

Bez vode viši spratovi i Karlovci

Zbog radova na staroj filter stanici na Pogonu za preradu i distribuciju vode moguće je da će biti nešto slabiji pritisak vode na višim spratovima zgrada i rubnim delovima vodovodnog sistema, obavestili su iz "Vodovoda".

Predavanje za trudnice

Predavanje za trudnice biće održano u prostorijama MZ "7. juli", u Miše Dimitrijevića 74a, u utorak, 22. novembra, u 18 sati.